Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

88820071 - 02188311058
info@khaterehjahan.com

ویزای شینگن

توضیحات:


برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و بیمه مسافری توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم.

۱- کلیه مشاوره ها برای دریافت ویزاها به صورت تضمینی هستند.

۲- برای کلیه ویزاها قرارداد رسمی عقد خواهد شد.

۳- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتواند در حوزه شینگن تردد کند.


مثلا: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را می توانید به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

انواع ویزای شنگن :

ویزای شینگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (A,B,C,D ) مشخص می شود.

۱- ویزای A یا ویزای ترانزیت : مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

 ۲- ویزای B یا ویزای عبور : مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

 ۳- ویزای C یا ویزای بازدید : معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای ۹۰ روز اعتبار و حداکثر ۹۰ روز «روزهای مجاز» می باشد.

  ۴- ویزای C یا ویزای بلند مدت  چند بار ورود :  معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار اين  ویزا تا چهار  سال  مي تواند باشد  در كل نصف مدت زمان ويزا را ميتوانند در كشورهاي حوزه شينگن ماند و لي در هر بار  كمتر از ۹۰ روز .

۵- ويزاي نوع D كه اقامت محسوب مي شود به اندازه تاريخ ويزا مي توان در حوزه شينگن ماند.

در صورت تمایل شما می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن ما استفاده نمایید.

پکیج شامل: وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

ویزای شینگن

* فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
* شناسنامه و کارت ملی
* گذرنامه
* سه قطعه عکس رنگی
* اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
* بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
* بیمه مسافرتی
* برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (واچر)
* دعوت‌نامه

ویزای شینگن فوری توریستی